Bet365

bet365 anmeldelse

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

tilslut dig verdens største bookmaker

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

Sådan gør du

1) Følg linket

2) Opret konto

3) Begynd at spille

Bet365

Hvis du endnu ikke er kunde hos bookmakeren Bet365, vil vi anbefale dig at læse denne guide grundigt. Her får du gode råd og tips til, hvordan du får mest ud af din spilkonto. Vi gennemgår nogle af de vigtigste aspekter, når du er på udkig efter en ny bookmaker.

BET365DETALJER
Åbningstilbud:Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.
Minimum alder:18 år
Gælder kun for:Nye kunder bosat i
Danmark eller Grønland

oversigt

oprettelse af bet365 konto

Et naturligt sted at begynde denne anmeldelse af Bet365 er ved selve registreringsprocessen. Når man som ny kunde skal oprette sin konto hos bookmakeren Bet365, er det første du med fordel kan gøre er at klikke på ét af de links, du finder her på sitet. De vil tage dig direkte videre til registreringsprocessen hos Bet365. Du kan starte oprettelse lige her via dette link direkte ind til Bet365.

Herefter skal du oplyse en række personlige oplysninger, som kan bekræfte din identitet som dansk statsborger. Faktisk, kan man inddele registreringsprocessen i 3 faser:

  1. Opret din konto på bet365’s hjemmeside
  2. Lav din første indbetaling hos bet365.
  3. Start din betting.

18+ | Regler og vilkår gælder, se alle detaljer på hjemmesiden*

bet365 velkomstbonus

Bet365 tilbyder alle nye spillere velkomstkreditter, som du godt kan siddestille med en traditionel velkomstbonus. Du får velkomstkreditter på mellem 50-1000 kr. afhængig af, hvor meget du indsætter på din spillekonto. Hvis du ønsker en dybdegående beskrivelse af, hvordan du udløser velkomstbonussen, kan du med fordel læse vores guide om Bet365´s væddemålskreditter her.

For at modtage din Bet365 velkomstbonus skal du foretage dig følgende steps:

1. Du indbetaler mellem 50-1000 kr.
2. Du opretter et væddemål med det indsatte beløb
3. Dine væddemålskreditter er tilgængelige på din spillekonto kort efter, at det oprettede væddemål er afgjort.
4. Du kan nu oprette væddemål ved brug af dine væddemålskreditter, hvilket du gør ved at vælge “Brug væddemålskreditter’ på kuponen.

Der er naturligvis en række retningslinier, der gør sig gældende i forbindelse med Bet365´s velkomstbonus. Udvalgte retningslinier er blandt andet:

– Du har 30 dage til at gøre krav på dine væddemålskreditter. Har du lavet flere indbetalinger henover disse 30 dage, og vælger først at gøre krav på dine væddemålskreditter på sidstedagen, er det din største indbetaling, der skaber grundlag for størrelsen af dine væddemålskreditter.
– Du mister dine væddemålskreditter, hvis din konto har været inaktiv i 90 dage i træk.
– Der skal minimum være ét spil på din kupon med oddsværdien 1,20 for eller derover, for at væddemålet udløser udlodning af dine væddemålskreditter. 

For yderligere information, anbefaler vi, at du nøje læser regler og retningslinier her: https://extra.bet365.dk/promotions/da/open-account-offer/

bet365 live streaming

En funktion, som vi vægter særligt højt, i vurderingen af Bet365 som værende ét af det danske markeds bedste bookmakere er muligheden for at se fodbold, mens vi er på farten. Bet365 har set dette behov og sørget for at købe sig til rettighederne over en række fodboldkampe, som du kan live streame gennem deres app.

Er du udover fodbold også vild med andet populært sport som eksempelvis tennis, håndbold og basketball, kan du også finde et væld af muligheder for at live streame hos Bet365. Faktisk kan du også live streame mange niche sportsgrene, hvilket uden tvivl vil være med til at udvide din horisont indenfor sportens verden. 

Som prikken over i’et har du tilmed mulighed for at benytte dig af Bet365 live streaming, helt uden det koster dig en formue på nogen måde. Du skal blot have penge stående på din konto eller have foretaget et bet inden for 24 timer. Opfylder du ét af disse kriterier, kan du læne dig tilbage og lade dig suge ind i sportens univers af oplevelser med direkte live streaming.

Herudover skal du være opmærksom på at tilgængeligheden af kampe, afhænger af din lokation. I Danmark oplever vi dog altid, at bookmakeren har et bredt udvalg, som giver selv den mest kræsne gambler muligheden for at live streame sine kampe. Grunden til at din lokation er vigtig er Bet365´s kommercielle rettigheder til at vise en given fodboldkamp eller anden sportsbegivenhed. Såfremt Bet365 ikke har rettighederne til at vise begivenheden i f.eks. Frankrig, kan du ikke få adgang hertil, hvis du opholder dig i det pågældende land, selvom du er registreret med din danske konto.

Hvis du ønsker at læse dig klogere på denne feature, har vi lavet en anmeldelse af Bet365 live streaming her.

bet365 mobil

Da vi testede Bet365, blev vi overraskede over, hvor godt deres app fungerer på mobilen. Vi pendler meget, hvorfor mobilen er et supervigtigt redskab til underholdning undervejs. Derfor var det en meget positiv overraskelse for os at se, at bookmakeren har valgt at investere så mange ressourcer i at få layoutet på deres mobilversion til at spille. Deres brugervenlighed er intuitiv og nem at navigerer i, hvorfor det er yderst sjældent vi oplevede ikke at kunne finde en ønsket funktionalitet.

Af positive elementer oplevede vi blandt andet, at det var hurtigt at placere et væddemål, mens vi var på stadion og fik lysten til at spille. I vores optik, så er det bare sjovere at se en kamp, når der er noget på spil.

Selve designet, hvis vi skal kigge lidt mere i dybden, er ekstremt brugervenligt og intuitivt. Faktisk vil vi gå så langt, at Bet365 app kan overtage for din computer, grundet brugervenligheden. 

En anden fordel ved app’en er, at den fås både til Apple iOSWindows Phone og Android. Så længe vi kan bruge den på min iPhone, så er vi tilfredse. Det antager vi derfor også, at langt størstedelen af vores læsere vil være. Hvis du ikke er enig, vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os, så lytter vi meget gerne på dine oplevelser og tager dem med i vores overvejelser om at ændre vores vurdering af Bet365.

En sidste ting, som får os til at foretrække mobilversionen af Bet365, er, at du kan udskifte NemID med henholdsvis FaceID eller TouchID for hurtigere adgang. Netop derfor er mobilen klart at foretrække, da du lynhurtigt kan logge ind og placere dine bets. Hvis der er tale om live bets, kan tid være en altafgørende faktor, hvorfor det understøtter vigtigheden af at kunne logge hurtigere på med FaceID eller TouchID.

Vi kunne blive ved med de rosende ord, men i stedet har vi skrevet en mere detaljeret guide af Bet365 mobil og app her.

Bet365 kundeservice

Vi har valgt at give Bet365´s kundeservice topkarakterer, da det er muligt at modtage alle tænkelige former for assistance. Dette gælder på alle døgnets timer, alle årets dage.

For at få adgang til deres kundeservice, skal du først trykke på “Hjælp”. Herefter bliver du sendt videre til Bet365´s kundeservice og deres FAQ, som besvarer de oftest stillede spørgsmål. Vi oplevede, at mange af de spørgsmål vi havde, allerede var oplevet før og derfor var en del af deres omfattende, men dog stadig overskuelige, FAQ.

Skulle det alligevel ske, at du ikke kan finde den hjælp du mangler, kan du trykke “kontakt os”. Her får du kontaktinformationer, som du kan benytte dig af. Det gælder både email, telefon og en live-chat funktion.

Bet365 kontakt

Bet365 chatten er tilgængelig live på sitet, mens du har mulighed for at e-maile dem på:

support-dan@customerservices365.com.

Har du ikke tid til at vente og skal bruge et svar med det samme, så kan du ringe til dem på følgende numre:

+800 12 365 365 eller på tlf. +441782 684 651.

Læs om andre bookmakere i Danmark:

Bet365
LeoVegas logo

*Bemærk at denne side indeholder reklamelink, og at Fodbold-Livestream.dk på baggrund af disse kan generere indtjening.

fordele

ulemper

Månedens Bookmakere

Sponsoreret indhold | Bonus kun for nye spillere

Bet365

Op til 1.000 kr.
i åbningstilbud

ComeOn!

Op til 1.000 kr.
i velkomstbonus

MrGreen

100% op til 500 kr.

LeoVegas

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.

Bethard

100% op til 500 kr.

ADGANG FOR 18+ ÅR

OPRET KONTO HOS BET365 HER: