Bethard logo

bethard anmeldelse

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

100% op til 500 kr.

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

Sådan gør du

1) Følg linket

2) Opret konto

3) Begynd at spille

Den svenske brand Bethard er nu på det danske marked, og de er blandt de bedste bookmakere du kan finde på markedet! I denne anmeldelse finder du information om Bethards bonus, deres odds, livebetting, ind- og udbetalinger, mobil betting, kundeservice og meget mere!

anmeldelse af bethard

Tilbage i 2018 blev Bethard tildelt deres odds-licens i Danmark. Selvom de er en relativ ny spiller på markedet i Danmark, så er denne bookmaker ikke helt ny, da den har udbudt odds til lande som Sverige, Tyskland og England længe.

Det er en svensk bookmaker, som har Zlatan Ibrahimovic som frontfigur. Samtidig er det en bookmaker som vi hos Fodbold-Livestream.dk sagtens kan stå inde for. 

Det er vores erfaring, at Bethard tilbyder gode bonusser, fine odds, live betting og muligheden for at lægge en stor indsats på sine bets. Særligt sidstnævnte er atypisk for bookmakere i dag.

oversigt

Kontooprettelse hos Bethard

Når det kommer til at oprette en konto hos Bethard Danmark, så er det heldigvis rigtig nemt. Hele registreringsprocessen tager ikke meget mere end et par minutter. Alt du behøver at gøre for at oprette en konto hos udbyderen er følgende:

  1. Gå til Bethard Danmarks hjemmeside.*
  2. Klik på “Opret konto” øverst til højre på forsiden.
  3. Indtast dit ønskede brugernavn og email, samt dit mobilnummer. Indtast din Bethard bonuskode, hvis du har en.
  4. Indtast dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, CPR-nummer og fødselsdato.
  5. Bekræft din identitet ved at logge ind med NemID.
  6. Klik på “Aktiver konto” på det allersidste step af oprettelsen, og indtast den aktiveringskode som snedes til dig via SMS. Du har nu oprettet din konto og aktiveret denne.

Som du kan læse ovenfor, er det ganske nemt og lige til at oprette sig som ny kunde hos Bethard. Hele processen er ganske ligetil og nem at gennemføre. 

Når du har styr på din Bethard konto, er du klar til at indbetale penge og modtage din oddsbonus. Vi anbefaler at du aktiverer din velkomstbonus i forbindelse med din første indbetaling. Herunder fortæller vi mere om odds bonussen fra Bethard.

bethard bonus

Hvis du er ny kunde hos Bethard, så kan du se frem til en 100% indbetalings bonus på op til 500 kr. Det betyder, ganske enkelt, hvis du indbetaler 100 kroner, så får du en bonus på 100 kroner. Hvis du derimod indbetaler 500 kroner, så får du en odds bonus på 500 kroner.

Derfor kan du frit hæve dit indsatte beløb og derefter prøve chancen på enten casino, poker eller oddset, når du først har fået din odds bonus.

Du har 7 dage til at modtage din bonus og kampagnen gælder udelukkende for spiller i Danmark. Yderligere er det kun tilladt at modtage én bonus pr. husstand, IP-adresse eller telefonnummer. For yderligere information, klik dig ind på udbyderens regler & vilkår*.

Indbetaler du via Neteller/Skrill eller Paysafecard, er du ikke kvalificeret til en bonus.

Bethards hjemmeside

Bethard har formået at lave en ganske overskuelig og let tilgængelig hjemmeside. Den er responsiv, hvorfor du også har mulighed for at benytte Bethard på din mobil og tablet.

Du bliver mødt af et gult og sort farvetema, som er nemt for øjet at registrere og arbejde med. Hvis du føler at designet på hjemmesiden virker bekendt, så er det fordi, at Bethard benytter sig af SBtech. Det er et white label, som blandt andet benyttes af Youbet.

På trods af de ganske få år på markedet, så virker det til at Bethard har rigtig godt styr på deres produkt, da brugervenligheden er i top. 

Gennem vores test, oplevede vi ikke at sidde og vente på en hjemmeside, der frøs eller en langsom side, tværtimod faktisk. Dette er en rigtig positiv overraskelse at se en “ny” bookmaker, som har rigtig godt styr på deres produkt.

Bethard odds

Det er meget enkelt og lige til at finde frem til de odds, som Bethard tilbyder. Navigationsmenuen er til rådighed ude i venstre side af skærmen. Du kan lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke fodboldkampe, der bliver spillet og live streamet.

Bethard odds og spiludvalg

På de helt store, aktuelle markeder har Bethard konkurrencedygtige odds. På de største fodboldkampe – i dette tilfælde EM – har bookmakeren en lidt lavere tilbagebetalingsprocent end konkurrenterne på markedet, mens de ligger helt i front på de største ATP-kampe i tennis.

På de store fodboldligaer som Premier League, Champions League og La Liga har Bethard ambitionen om at tilbyde markedets højeste prematch 1X2-odds på kampdagen.

bethard live betting

Vælger at du at blive kunde hos Bethard, kan du se frem til rigeligt med muligheder for at live bette. På de allerstørste livemarkeder excellerer bookmakeren med et, ganske enkelt, enormt udbud af spil.

På de mindre, knapt så udbredte markeder vil du opleve at udbuddet af væddemål er knapt så overvældende. Dog er der de vigtigste; resultat- og over/under-spil. Ligeledes har du mulighed for at kombinere livespil fra forskellige kampe med prematch-væddemål.

Kigger man på tilbagebetalingsprocenten ved live betting, så er den rigtig fornuftigt. Dette er supervigtigt for at kunne lave et overskud på den lange bane.

Bethard indbetalingsmuligheder

Bethard tilbyder de mest gængse indbetalingsformer, omend der ikke er helt så mange muligheder som hos flere af deres konkurrenter på markedet.

Du kan både benytte VISA Dankort, VISA Debit og Master Card, så de fleste mennesker har et kreditkort, der kan benyttes hos Bethard. Ligeledes kan du også benytte Trustly og Paysafecard.

Det samme gælder udbetalinger, men her kan du ikke benytte Paysafecard.

bethard support

Det er vores vurdering, at Bethard er nogenlunde med, når det kommer til kundeservice. Du vil opleve at der er flere muligheder for at komme i kontakt med deres support. Dette gælder hvad enten du har behov for hjælp eller har brug for svar på et spørgsmål.

Deres e-mail support har åbent 24 timer i døgnet, og du kan altid kontakte dem på mail:

support@bethard.com.

Hvis du har behov for et hurtigere svar, så vil vi dog anbefale dig at du tager kontakt til deres live chat. Her får du svar inden for få minutter. For at gå til kundeservice, skal du trykke på menuen i øvre højre hjørne. Herefter skal du trykke på “Start Chat”.

Hos Bethard får du rig mulighed for at live chatte med deres kundeservice på enten dansk eller engelsk.

Læs om andre bookmakere i Danmark:

*Bemærk at denne side indeholder reklamelink, og at Fodbold-Livestream.dk på baggrund af disse kan generere indtjening.

fordele

ulemper

Månedens Bookmakere

Sponsoreret indhold | Bonus kun for nye spillere

Bet365

Op til 1.000 kr.
i åbningstilbud

ComeOn!

Op til 1.000 kr.
i velkomstbonus

MrGreen

100% op til 500 kr.

LeoVegas

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.

Bethard

100% op til 500 kr.

ADGANG FOR 18+ ÅR

OPRET KONTO HOS BETHARD HER: