Mr Green logo

mr green anmeldelse

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

tilslut dig verdens største bookmaker

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

Sådan gør du

1) Følg linket

2) Opret konto

3) Begynd at spille

mr. green sport

Da Mr Green valgte at indtage det danske marked for online gambling, så var det med casino i fokus. I dag har den svenskejede virksomhed heldigvis fået en licens til også at kunne tilbyde sports betting. Hvis du har stiftet bekendtskab med andre bookmakere, så virker Mr Green måske en anelse bekendt?

Årsagen til dette er, at de får leveret deres odds fra platformen “Kambi”.

Igennem denne anmeldelse af Mr Green, vil vi guide dig gennem alt, du bør vide før du opretter en konto. Du vil blive klogere på Mr Greens odds bonus, hjemmeside, live betting, mobil betting, odds og meget mere! Smid stængerne op og tag din grønne hat på, vi fortsætter herunder.

oversigt

mr green velkomstbonus - 💯% i bonus

Et godt sted at starte vores anmeldelse er med Mr Green’s velkomstbonus. Det er primært denne, og hvilke øvrige fordele som denne bookmaker tilbyder deres spillere. En god bonusordning er det, der for alvor gør det interessant at spille på nettet. 

Faktisk så har Mr Green hele to odds tilbud til nye brugere.

Den ene er et klassisk freebet på hele 500 kroner, og det kan du få på følgende måde:

  1. Opret en konto hos Mr Green*
  2. Find ”Sports velkomsttilbud”
  3. Indbetal mellem 150 og 500 kroner første gang
  4. Omsæt din indbetaling mindst én gang til min. odds 1.80
  5. Du får et freebet svarende til din første indbetaling

Modsat mange andre bookmakere, så er der kun et gennemspilskrav på én gang, hvor du skal placere et odds til minimum 1.80. Vi vurderer derfor, at Mr Green’s velkomstbonus er blandt de bedre du kan finde på markedet.

Som noget helt tredje, selvom det ikke er sportsrelateret, så får du free spins som en del af din velkomstbonus. Du får 20 dage med 10 free spins, der automatisk bliver indsat på din konto. Du kan læse meget mere om, hvilke spil du kan anvende dine free spins på hos Mr Green.

mr green odds

Som vi allerede kort har været inde på, så får denne bookmaker sine odds og statistikker fra Kambi. Det er den samme udbyder, som bliver brugt af blandt andet Unibet, LeoVegas og 888sport. 

Hvis du derfor har stiftet bekendtskab med disse udbydere, vil Mr Green odds virke bekendt. 

Kigger man på de helt store kampe, så vil man kunne finde over 400 forskellige kombinationer og væddemål man kan indgå med Mr Green. Du kan spille på alt lige fra hjørnespark, kort og spillerspecials. Udvalget er ikke helt lige så stort på andre sportsgrene, som det er på fodbold, men det er egentlig ganske normalt.

Generelt er der et stort fokus på Skandinavien, så hvis du er interesseret i at spille på nordisk sport, så er Mr Green noget for dig.

mr green's hjemmeside

Når du kommer ind på Mr Green’s hjemmeside, bliver du mødt af farverne, grøn, hvid og sort. Det er de samme gennemgående farver, som du også finder i deres logo. Selve layoutet er ganske overskueligt, og du kan hurtigt danne dig et overblik over dagens kampe, ved at trykke på “sport”.

En ting, som vi benytter ofte er søgefunktionen, som hurtigt tager os til lige netop den kamp vi ønsker at placere et væddemål på. 

Hvis vi tager de tekniske briller på, så fungerer Mr Green også rigtig fint her. Hjemmesiden loader hurtigt og reagerer hurtigt. Det betyder at du ikke skal sidde og vente på at siden loader, inden du kan se hvilke væddemål du kan placere.

Alt i alt, synes vi det er en rigtig glimrende hjemmeside, som fungerer perfekt til det den skal.

Mr Green sport

Mr Green mobil betting

Hvis du, som så mange andre oplever en større trang til at spille fra din mobil eller tablet, så bliver du positivt overrasket over at Mr Green langt om længe har en mobil app.

Alt du skal gøre for at fingrene i denne er, at gå til app store eller lignende og downloade den til din mobil eller tablet.

Kundeservice hos Mr Green

Der er ganske glimrende muligheder for at få hjælp hos MrGreen, hvis det skulle være nødvendigt.

I bunden af forsiden finder du deres supportmuligheder, som er følgende:

  • Email: kundeservice@mrgreen.com
  • Telefon: 7875 48 17
  • Live chat

Både telefonlinjen og live chatten er åbent mellem mandag og fredag fra 11.00 til 20.00.

Ønsker du hjælp udenfor åbningstiden må du altså skrive en mail til dem.

Selvom det ville være optimalt, hvis telefonen og chatten var åbent hele ugen, så er der stadig ganske udmærkede muligheder til at få hjælp hos Mr Green.

Du kan i øvrigt også trykke på Hjælp i bunden af forsiden. Herefter får du et søgefelt, hvor du kan forsøge at beskrive dit emne, og så finder du svarene på en lang række af de mest stillede spørgsmål.

Læs om andre bookmakere i Danmark:

Bet365
LeoVegas logo

*Bemærk at denne side indeholder reklamelink, og at Fodbold-Livestream.dk på baggrund af disse kan generere indtjening.

fordele

ulemper

Månedens Bookmakere

Sponsoreret indhold | Bonus kun for nye spillere

Bet365

Op til 1.000 kr.
i åbningstilbud

ComeOn!

Op til 1.000 kr.
i velkomstbonus

MrGreen

100% op til 500 kr.

LeoVegas

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.

Bethard

100% op til 500 kr.