fodbold i tv i dag

I denne guide giver vi dig klarhed over, hvor man kan se fodbold i TV og online.

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks | 18+ | Regler & vilkår gælder

Fodbold i TV - stor guide

Hvis man kigger på mængden af tilskuere på lægterne, og de mange millioner af mennesker, som tuner ind, når deres yndlingshold spiller fodbold i tv, så er det ret sikkert at sige, at fodbold er verdens absolut største sportsgren.

Her i Danmark er den mest sete liga vores egen, Superliga. Niveaumæssigt er den langt andre, større, ligaer som for eksempel Premier League, La Liga og Ligue 1. Men vi danskere har alligevel et nært forhold til vores egen liga, hvorfor det er netop denne liga, som tiltrækker flest danskere, som ser fodbold i tv.

I denne guide kigger vi på, hvor og hvordan du lettest kan se fodbold i tv eller online, hvis du som dansker ønsker at følge dit favorithold hver uge.

fodbold i tv

Fodbold live streaming og TV

Listen over forskellige fodboldligaer er lang, hvorfor det helt store spørgsmål bør være: hvem sender kampene? Hvilke kampe og ligaer vises i TV, og hvilke kampe kan du kun opleve via live streaming?

Som teknologien bliver bedre og den øgede digitalisering har gjort at det er lettere at live streame fodbold. Dette har medført en øget konkurrence på markedet, hvor flere prominente bookmakere har budt sig til. 

I denne TV-guide giver vi dig overblikket over, hvilke ligaer, som du kan se på de forskellige kanaler og bookmakere.

Fodbold i TV og live streaming guide - sæson 2020

Uanset om du er en hardcore fodboldfan eller blot holder af at følge dit hold i weekenderne, så har du mulighed for at se fodbold i tv. Uanset hvilket hold du holder med, kan du vide dig sikker på at du kan se fodbold på tv.

Kigger man på en “normal” fodbold-weekend, så vil der typisk være flere 100 kampe til rådighed, hvis du har den store TV-pakke eller er registreret hos de forskellige streamingtjenester i Danmark.

LigaerKanaler
SuperligaCanal 9, Eurosport 2, TV3 Sport, TV3 Max, TV3+
Champions LeagueTV3 Sport, TV3 Max, TV3+
Premier LeagueTV3+, TV3 Max, TV3 Sport, Xee
Europa League6’eren, Canal 9, Eurosport 2
La LigaLive streaming hos bet365
Serie ALive streaming hos bet365
BundesligaTV3 Max, TV3 Sport, Live streaming hos bet365
Fransk Ligue 1TV3 Sport, Live streaming hos bet365

Fodbold tv i dag

I denne guide dækker vi følgende ligaer tæt, således du er bedst muligt klædt på til at se fodbold i tv i dag. Herunder er en liste over, hvilke ligaer vi ligger særlig vægt på:

  • Superligaen
  • Champions League
  • Premier League
  • Europa League
  • La Liga
  • Serie A
  • Bundesliga
  • Ligue 1

Som vi kort beskrev i starten, så er danskernes ubestridte favorit, Superliga, som streames af flere millioner mennesker gennem en sæson. Men danskerne er ligeledes glade for Premier League og Champions League. 

Særligt interessen for Champions League og Europa League er varierende og afhænger af, om der er danske hold med. FC København er nærmest fast deltager i europæiske gruppespil, hvor de flere gange har leveret flotte resultater, og det trækker selvfølgelig en del danskere til TV’et.

Generelt, så er det væsentligt mere interesse for en given liga, hvis der er danskere i hovedrollerne.

Se Superligaen: Live Streaming & TV

Superligaen er som sagt den største fodboldliga i et dansk TV-perspektiv.

Som det ser ud i øjeblikket, så er Superliga-rettighederne delt mellem to firmaer, NENT og Discovery. Derfor sendes Superliga-kampene udelukkende på Viasats og Discoverys kanaler. (Hvis du er i tvivl om, hvilke det er, så se vores tabel herover for det fulde overblik).

Vil du se alle Superliga-kampene i TV, så skal du have TV3+, TV3 Sport, TV3 Max, Canal 9 og Eurosport 2, hvilket kræver den store TV-pakke, som er en dyr fornøjelse.

Ønsker du derimod at live streame alle Superliga-kampene, så skal du bruge 3 forskellige streamingtjenester. De kampe, som Viasat (NENT) har rettighederne til, sendes på Viaplay, mens de resterende kampe fordeles på Eurosport Player og Dplay. Grundet den store interesse for Superliga fodbold, tager flere af streamingtjenesterne en høj pris før du kan få adgang til indholdet. 

Viaplay har hævet prisen, så du nu skal betale 309 kroner om måneden for at nyde deres fodbold-streaming.

Eurosport Player koster kun 129 kroner om måneden eller 990 kroner for et helt år. Det er væsentligt billigere, men de har så heller ikke de samme rettigheder, hvilket vi kommer ind på i løbet af vores Fodbold i TV-guide.

Dplay koster 179 kroner om måneden, hvor du får adgang til 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2.

Fodbold i TV eller live streaming

Det har aldrig været lettere at skulle følge med i og se fodbold i tv. Ønsker du den ubestridt bedste stemning, anbefaler vi dig selvfølgelig at tage på stadion og støtte dit hold. Hvis ikke det er en mulighed, så får du det næstbedste gennem fodbold på tv. Det kræver ganske vist at du har den helt store pakke eller adgang til diverse streamingtjenester, før du kan se alle dine kampe.

Som et alternativ til de dyrere løsninger, vil vi gerne anbefale Bet365 live streaming. Her betaler du ikke en fast pris om måneden, du skal derimod “bare” have penge på din konto  eller foretaget et spil inden for 24 timer. 

Vi anbefaler at du læser bookmakerens regler & vilkår*, før du live streamer. Herunder kan du se den lette oprettelsesprocedure til Bet365. 

2) Opret konto

Bet365 step 2

3) Se fodbold

Livestreaming kræver penge på kontoen

Vigtig meddelelse; 

Fodbold-Livestream.dk viser i samarbejde med Bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til diverse streams, ejes på landsniveau. Det kan forekomme, at du ikke har mulighed for at live streame et givent event.

Vi anbefaler derfor at du retter henvendelse til Bet365, inden du opretter en konto hos dem. Du skal spørge om det er muligt at streame dit event i det land, hvor du befinder dig. Du finder Bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her. Derefter skal du gå til “tjenester” i øverste højre hjørne og vælge “kontakt os”.

18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk 70222825 | ROFUS.nu.

For at kvalificere sig, skal du have en finansieret konto eller placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Følgende artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, bookmakere, odds bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at Fodbold-Livestream.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Månedens Bookmakere

Sponsoreret indhold | Bonus kun for nye spillere

Bet365

Op til 1.000 kr.
i åbningstilbud

ComeOn!

Op til 1.000 kr.
i velkomstbonus

MrGreen

100% op til 500 kr.

LeoVegas

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.

Bethard

100% op til 500 kr.

ADGANG FOR 18+ ÅR

SE UGENS FODBOLDKAMPE